Newshosting de beste premium nieuwsserver gratis proberen

In de wereld van Usenet providers is Newshosting een van de beste aanbieders. Deze diepgaande beoordeling onthult alle facetten van Newshosting, zijn unieke functies, voordelen en waarom het een toonaangevende keuze in de markt is.

Newshosting is de beste premium Usenet toegang

Deze provider is echt de beste speler op het gebied van Usenet-diensten, bekend om zijn uitgebreide service en indrukwekkende snelheden. Ze onderscheiden zich door de hoge retentie, robuuste beveiliging, en een gebruiksvriendelijke interface. Een hoge retentie is trouwens een understatement, waar de meeste Usenet providers 3.000 dagen aanbieden en maar zelden halen, biedt Newshosting momenteel 5.391 dagen aan. Dat betekend dat je 15 jaar oude bestanden kan downloaden met het maximum van je verbinding.
nieuwsserver gratis proberen

Eerst gratis proberen? Dat kan!

Voor wie het aanbod nog niet kent, biedt deze provider een proefperiode om zijn diensten te testen. Het betreft een vrijblijvende testperiode van 14 dagen waarin je toegang krijgt tot alle functies. Hiermee kunt je de snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak van de dienst ervaren. Een van de hoogtepunten is de meegeleverde Usenet-browser, die het zoeken en downloaden van bestanden eenvoudig maakt. Bovendien zijn de veiligheid en privacy gewaarborgd dankzij de 256-bits SSL-codering. Mocht u besluiten de dienst niet voort te zetten, dan kan je dit binnen de proefperiode zonder kosten doen. De proefperiode is een uitstekende kans om te ervaren hoe deze provider kan voldoen aan je Usenet-behoeften.

Betrouwbaarheid en snelheid

Newshosting blinkt uit in snelheid en betrouwbaarheid. Met servers op strategische locaties wereldwijd biedt de Usenet provider snelle en betrouwbare toegang tot Usenet. Dankzij de onbeperkte bandbreedte kan je genieten van naadloze downloads zonder snelheidsbeperkingen. Ze hebben ook razendsnelle NNTP servers in de EU. Hieronder een overzicht van de verbindingen waar je uit kan kiezen.

Nederlandse hostnamen
IPv4: news-nl.newshosting.com
IPv6: news-nl6.newshosting.com

Standaard hostnaam
news.newshosting.com
SSL poorten: 563, 443
Andere NNTP poorten: 23, 25, 80, 3128
Standaard poort zonder SSL: 119 (als je deze poort gebruikt is de verbinding niet beveiligd, kies voor SSL, poorten 563, 443)

Europese hostnamen
IPv4: news-eu.newshosting.com
IPv6: news-eu6.newshosting.com

United States hostnamen
IPv4: news-us.newshosting.com
IPv6: news-us6.newshosting.com

Veiligheid en Privacy
Je privacy en beveiliging zijn gegarandeerd bij deze uitmuntende provider. De nieuwsserver maakt gebruik van sterke SSL-codering om je activiteiten op Usenet privé en veilig te houden. Bovendien hanteert deze Usenet provider een strikt no-logbeleid, wat betekent dat je online activiteiten niet worden gevolgd of geregistreerd. Wat je download, weet alleen jij, dankzij SSL kan je internetprovider niet zien wat je download en Newshosting slaat dus ook helemaal niet op.

Uitstekende vriendelijke klantenservice

De provider stelt klanttevredenheid voorop. De 24/7 klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen, waaronder e-mail en livechat. Of je nou een vraag hebt over downloaden of technische ondersteuning nodig hebt, het ervaren team staat klaar om je te helpen.

Prijsstelling en plannen van Newshosting

Als het gaat om prijsstelling en plannen, biedt deze Usenet provider een scala aan opties die passen bij verschillende budgetten en behoeften. De pakketten variëren van Lite tot XL Powerpack, elk met zijn unieke kenmerken en voordelen.

beste nieuwsserver gratis proberen

Lite Pakket
Het Lite-pakket is ideaal voor beginners en biedt 50 GB datalimiet per maand, rollover-data, en een gratis nieuwslezer.

Unlimited Pakket
Voor degenen die willen genieten van onbeperkte toegang tot Usenet zonder beperkingen, is het Unlimited-pakket een uitstekende keuze. Het biedt onbeperkte data, snellere snelheden, en een gratis VPN-service.

XL Powerpack

Het XL Powerpack is het premium pakket van deze premium Usenet provider. Het biedt de hoogste snelheden, onbeperkte toegang, gratis VPN en een Easynews account.

Installatie- en Configuratieproces van Newshosting

probeer nieuwsserver gratisHet installatie- en configuratieproces van deze Usenet provider is eenvoudig en duidelijk. Na aanmelding krijg je toegang tot de nieuwsgroepen. Je kunt de aangeboden Newshosting Usenet Browser gebruiken of kiezen voor een aparte nieuwslezer naar keuze. In een aankomende handleiding laten wij je zien hoe makkelijk het is om de nieuwsserver in te stellen en gebruik te maken van de gratis Usenet Browser en andere bekende download programma’s, waaronder Spotnet.

Vele handige extra’s en bonussen

Naast de basisdiensten, biedt Newshosting extra voordelen. Dit omvat de toegang tot een gratis nieuwslezer, een gratis VPN dienst voor extra beveiliging, en een Easynews account voor premium leden.

Newshosting bewijst zich als een betrouwbare en uitgebreide Usenet provider. Met zijn brede scala aan functies, aantrekkelijke prijsstelling, en robuuste beveiliging, is Newshosting een voortreffelijke keuze voor je Usenet behoeften.

Retentie en voltooiing van Newshosting

Een van de onderscheidende kenmerken van Newshosting is zijn hoge retentie en voltooiing. De provider biedt een ongeëvenaarde retentieperiode van meer dan 5.392 dagen, wat betekent dat je toegang hebt tot berichten die meer dan 15 jaar geleden zijn gepost. Bovendien verzekert de provider een 99,99% voltooiingspercentage, wat betekent dat je vrijwel elk bestand dat je zoekt kunt vinden en downloaden.

Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface

De gebruiksvriendelijke interface maakt het navigeren door Usenet eenvoudig, zelfs voor beginners. De Newshosting Usenet Browser, die wordt meegeleverd met alle pakketten, biedt een geïntegreerde zoekfunctie, een preview-optie en automatische reparatie en extractie van downloads.

Nieuwsgroepen en zoekmogelijkheden van Newshosting

De provider biedt toegang tot meer dan 250.000 nieuwsgroepen, waaronder binaire en tekst nieuwsgroepen. De krachtige zoekfunctie maakt het gemakkelijk om te zoeken op onderwerp, groep, auteur, en meer, waardoor je precies zult vinden wat je zoekt.

Deze Usenet provider biedt een superieure Usenet ervaring met zijn hoge retentie en voltooiing, gebruiksvriendelijke interface, en uitgebreide zoekmogelijkheden. Of je nu een Usenet veteraan bent of een beginner, Newshosting is een uitstekende keuze die de echt moeite waard is om te overwegen.

Newshosting en Spotnet: Een naadloze combinatie

Spotnet is een zeer populair download programma in Nederland, bekend om zijn vriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten. Wat de samenwerking met Newshosting zo effectief maakt, is de compatibiliteit van Spotnet met de NNTP-servers van deze provider. Door in te loggen met uw Newshosting inloggegevens in Spotnet, kan je direct toegang krijgen tot de 200.000 nieuwsgroepen en de hoge retentie die de provider biedt.

SABnzbd is volledig ondersteund

SABnzbd is een open-source Usenet-client die bekend staat om zijn krachtige en veelzijdige functies. De provider werkt naadloos samen met SABnzbd dankzij de uitgebreide ondersteuning voor NZB bestanden en SSL codering. Hierdoor kan je gemakkelijk en veilig bestanden downloaden van Usenet via Newshosting.

Automatische Usenet download diensten en Newshosting

Deze fantastische Usenet provider is ook compatibel met geautomatiseerde download diensten zoals CouchPotato en Sickbeard. Deze diensten maken het mogelijk om automatisch inhoud te downloaden zodra deze beschikbaar is op Usenet. Door gebruik te maken van de snelle en betrouwbare servers van Newshosting, kan je optimaal gebruik maken van deze automatiseringsmogelijkheden.

Iets te duur? Kies voor Eweka

Misschien vind je de pakketten net iets te duur maar wil je toch een uitstekende Usenet provider gebruiken? Kies in dat geval voor Eweka, een provider van Nederlandse bodem, die al meer dan 20 jaar bestaat en de meeste klanten heeft van alle Nederlandse Usenet providers. Eweka maakt gebruik van dezelfde datacentrums als Newshosting en UsenetServer en benut dezelfde backbone. Met Eweka kan je gebruik maken van alle opties die iets duurdere Usenet providers en een voordeel is dat je per maand kan betalen, voor verschillende pakketten.