Eweka de beste en snelste nieuwsservers

eweka gratis nieuwsserver proberen

Eweka is een uitstekende nieuwsserver provider van Nederlandse bodem. Het Usenet bedrijf is opgericht in 2001 en heeft de meeste klanten van alle nieuwsserver providers in Nederland. Ook in het buitenland is Eweka zeer geliefd. Wie twijfelt kan een nieuwsserver van Eweka 7 dagen lang helemaal gratis proberen.

UsenetServer review: De ultieme gids voor de beste Usenet ervaring

UsenetServer is deze Usenet provider beter dan Eweka

Wereldwijd is UsenetServer een van de beste Usenet providers. Het bedrijf biedt veel meer mogelijkheden dan concurrenten en heeft ook snelle downloadservers in Nederland. Naast een nieuwsserver biedt UsenetServer ook een VPN aan indien men naast een snelle nieuwsserver ook gebruik wilt maken van anoniem internet. SSL is al inbegrepen, het is dus niet noodzakelijk om een VPN af te nemen, middels SSL kan je al anoniem downloaden.

Eweka Usenet provider goedkoop, anoniem en snel downloaden uit nieuwsgroepen

eweka nieuwsserver

Eweka is een zeer bekende nieuwsserver provider die al sind 2001 bestaat. Ze hebben een eigen backbone, wat wilt zeggen dat ze eigen datacentrums hebben. Onder andere in Nederland, waardoor de downloadsnelheid van een Eweka nieuwsserver enorm hoog is. De retentie is meer dan 5.550 dagen, je kan binaire bestanden downloaden die dik 14 jaar geleden zijn geupload. Als je kwaliteit zoekt, kies dan voor deze provider. Het mooiste, Eweka is 7 dagen geheel gratis te proberen!